Βούτυρο

Το βούτυρο Καραμήτρος παράγεται με παραδοσιακό τρόπο από ελληνική πρόβεια ή αιγοπρόβεια παστεριωμένη κρέμα γάλακτος από Νοέμβριο ως το Σεπτέμβριο (τυροκομική περίοδος).

Το βούτυρο Καραμήτρος έχει λευκό χρώμα, ήπια γεύση και άρωμα πρόβειου και γίδινου γάλακτος. Είναι κατάλληλο για όλες τις χρήσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Συσκευασίες
5 kg αεροστεγής συσκευασία

2,5 kg αεροστεγής συσκευασία
ENGLISH
GREEK
GOOGLE +
FACEBOOK
Αρχική | Εταιρία | Προιόντα | Πιστοποίηση | Διατροφή & Τυρί | Ανακοινώσεις  |  Συνταγές | Επικοινωνία
Φέτα Π.Ο.Π. »

Τυρί Αιγοπρόβειο »

Τυρί Κατσικίσιο »

Κασέρι Π.Ο.Π.»

Κεφαλοτύρι »

Ανθότυρο »

Μυζήθρα »

Κοφινάκι Ολύμπου Αιγοπρόβειο »

Κοφινάκι Ολύμπου Κατσικίσιο »

Γιαούρτι Πρόβειο »

Γιαούρτι Κατσικίσιο »

Βούτυρο
»
© Copyright 2013 Α. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. | Παραδοσιακά Τυροκομικά | Design Minimal