Συνταγές

Στραπατσάδα με μυζήθρα

Υλικά (για 2 μερίδες)
4 μεγάλα αυγά
Φρέσκο βούτυρο Καραμήτρος
Φρέσκο βασιλικό, ψιλοκομμένο
250 γρ. νωπή μυζήθρα Καραμήτρος
Αλάτι, πιπέρι
2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης, πάχους 1 εκ., ελαφρώς ψημένο

Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά, το βασιλικό και το αλάτι σε ένα μπολ μέχρι να ανακατευτούν καλά. Λιώνουμε το βούτυρο και το βιτάμ σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μεσαίου μεγέθους σε μέτρια φωτιά. Ρίχνουμε τα αυγά στο τηγάνι κι ανακατεύουμε με μία ξύλινη σπάτουλα.
Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά όσο ακόμα είναι τα αυγά υγρά. Προσθέτουμε τη μυζήθρα κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν μία μάζα, αλλά το τυρί να φαίνεται ακόμη.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και λίγο πιπέρι. Βάζουμε μία φέτα ψωμί σε κάθε πιάτο και ρίχνουμε τα αυγά πάνω στις φέτες.
Επιστροφή στις Συνταγές
ENGLISH
GREEK
GOOGLE +
FACEBOOK
Αρχική | Εταιρία | Προιόντα | Πιστοποίηση | Διατροφή & Τυρί | Ανακοινώσεις  |  Συνταγές | Επικοινωνία
© Copyright 2013 Α. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. | Παραδοσιακά Τυροκομικά | Design Minimal