Συνταγές

Σαγανάκι φέτας με σουσάμι και μέλι

Υλικά
τυρί φέτα Καραμήτρος σε κομμάτια των 200 γρ. περίπου
αλεύρι
αβγό
σουσάμι άσπρο και λίγο μαύρο
ελαιόλαδο για το τηγάνι
μέλι καλής ποιότητας
3 κ.σ. μέλι
1 κ.σ. μπαλσάμικο

Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε σε τρία διαφορετικά σκεύη το αλεύρι,το αβγό χτυπώντας το ελαφρά και το άσπρο και μαύρο σουσάμι. Περνάμε τα κομμάτια της φέτας από το αλεύρι,μετά από το αβγό και τέλος από το σουσάμι φροντίζοντας να καλυφθούν καλά.

Τα βάζουμε σε πιάτο και τα τοποθετούμε για λίγο στο ψυγείο να σφίξει το πανάρισμα.
Βάζουμε ελαιόλαδο σε τηγάνι να κάψει καλά και τηγανίζουμε τα κομμάτια του τυριού μέχρι να πάρουν χρώμα.

Βγάζουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περίσσιο λάδι και σερβίρουμε περιχύνοντας με μέλι!
Επιστροφή στις Συνταγές
ENGLISH
GREEK
GOOGLE +
FACEBOOK
Αρχική | Εταιρία | Προιόντα | Πιστοποίηση | Διατροφή & Τυρί | Ανακοινώσεις  |  Συνταγές | Επικοινωνία
© Copyright 2013 Α. ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. | Παραδοσιακά Τυροκομικά | Design Minimal